Karsten Warholm 400 meter hekk Monaco

Rivalen feiget ut!

Dette skulle vært friidrettens heiteste duell. Men Karsten Warholms motstander kom aldri.

SUVEREN: Karsten Warholm knuste konkurrentene på Diamond League-stevnet i Monaco. Bilder fra NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET kan være mange faglig gode grunner for at Rai Benjamin; det amerikanske OL-håpet på 400 meter hekk, aldri kom til Monaco.

Kanskje var det den lange reisetida fra vestkysten i USA via Europa til Tokyo, kanskje merket han slitasje på kroppen etter et røft amerikansk OL-uttak eller kanskje så trenerne noen illevarslende formtegn bare uker før det skal avgjøres i Tokyo?

Vi får muligens svaret når duellen er over 3. august, men enn så lenge er det lov til å legge til enda en forklaring på at Benjamin la om OL-opplegget sitt langt inn i tolvte time:

  • At han og trenerne hans bare feiget ut rett etter Karsten Warholms verdensrekord sist uke.

Det er i så fall til å forstå.

FOR nå framstår nordmannen som en formidabel motstander for hvem som helst. Det hjelper visst ikke at du er et av de største løpstalentene i USA på mange år, og er i stadig flott utvikling.

Rai Benjamins vinnertid på 46,83 i det amerikanske OL-uttaket var noe av det beste i en konkurranse som er legendarisk hard. Det heter jo ikke «amerikansk uttaking» for ingen ting, men der bare fløy 23-åringen igjennom på sin naturlige hurtighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer