Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rivalen hjalp Anders til VIF

I kveld gjør Anders Myrvold comeback i norsk hockey for Vålerenga. Det skjer takket være Storhamar.

Hamar-laget er i høyeste grad medvirkende til at Myrvold får spille på Jordal i kveld. Uten en underskrift fra Storhamar kunne han ikke spilt storkampen.

-  Siden Storhamar er den siste norske klubben Anders spilte for før han dro utenlands, er han formelt sett vår spiller .

-  Vi synes det er hyggelig å ha en slik profil tilbake i norsk hockey, og skriver under de nødvendige papirene for at han skal være klar for Vålerenga i kveld, sier Storhamar-trener Petter Salsten.

Vålerenga jakter på revansj for tapet mot Lillehammer i serieåpningen.

-  Nå håper vi Myrvold blir hos oss lenge, i hvert fall til jul. Foruten Myrvold, ønsker vi å forsterke laget med en utenlandsk senter. Vi snakker med amerikanere, svensker og tsjekkere, men har ennå ikke kommet i mål.

-  Dessuten er det et prisspørsmål, sier VIF-trener Knut J. Stubdal.

COMEBACK: Sist gang Anders Myrvold spilte klubbhockey i Norge, var for Storhamar. Derfor måtte gamleklubben godkjenne at Myrvold spiller for Vålerenga mot Storhamar i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling