Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Woods-skandalen:

Rivalen raser mot behandlingen av Woods: - Stygt å sparke ham mens han er nede

Golfstjerna arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

DET ER NOK NÅ: Tiger Woods har fått hard medfart etter at han ble arrestert etter å ha kjørt i påvirket tilstand mandag. Golfkollega Martin Kaymer har fått nok. Foto: REUTER
DET ER NOK NÅ: Tiger Woods har fått hard medfart etter at han ble arrestert etter å ha kjørt i påvirket tilstand mandag. Golfkollega Martin Kaymer har fått nok. Foto: REUTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag ble Tiger Woods arrestert for kjøring i påvirket tilstand.

41-åringen, som anses som kanskje tidenes beste golfspiller, la seg langflat, men hevdet han var påvirket av sterke medisiner - ikke alkohol.

- Jeg forstår hvor alvorlig det jeg gjorde er og jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Jeg ønsker at folk skal vite at det ikke var noe alkohol involvert. Det var en uventet reaksjon på foreskrevne medisiner. Jeg visste ikke at medisinblandingen påvirket meg så sterkt, sa Woods.

Lei medie-maset

Men Woods har fått hard medfart i mediene i etterkant av hendelsen. USA Today gikk blant annet knallhardt ut:

- Historien om Tiger Woods blir bare tristere, skrev avisa.

Nå har imidlertid golfrival Martin Kaymer fått nok. Han har lagt ut en video på Twitter der han gir Woods sin fulle støtte.

- Mange vet hva som har hendt Tiger Woods, og det er så mange kommentarer, så mange folk har sine meninger. De er så urettferdige og respektløse, etter min mening, sier Kaymer i videoen.

HAR FÅTT NOK: Martin Kaymer.
HAR FÅTT NOK: Martin Kaymer. Vis mer

Inspirert

Tyske Kaymer har to seire fra Major-turneringer, og er for tiden ranket som nummer 53 i verden. Han har hentet stor inspirasjon fra Woods.

- Alle som driver med golf har forandret seg med hans arv, spillerstilen hans, og så mange andre ting han har gjort. Han har bragt sammen kulturer. Han har inspirert barn, tenåringer, oss alle. Jeg synes det er stygt at folk sparker han mens han er nede, sier Kaymer.

Han fortsetter:

- Ja, han er i offentlighetens søkelys og mye i rampelyset, så folk vil snakke om ham. Men hvorfor skal de være så stygge? Hvorfor kan de ikke prøve å gjøre det motsatte, å hjelpe ham?

Skandalene

Tiger Woods var en gang ustoppelig på golfbanen, inspirerte millioner verden rundt, de største selskapene verden rundt siklet etter underskriften hans og konkurrentene fryktet ham alltid og uansett. Woods toppet verdensrankingen i smått utrolige 683 uker.

Men Woods begynte i 2008 å slite med tilbakevendende kneproblemer.

I 2010 sto også Woods frem med en sexavhengighet etter at medier i ukesvis hadde skrevet om en notorisk utroskap.

Tiger Woods har aldri klart å komme tilbake i godt, gammelt toppslag.

Hele Norges coronakart