Overtenning på fransk OL-samling

Rivalens spesielle bilde får Dyrhaug og Iversen til å undre: - Oi, da

Emil Iversen og Niklas Dyrhaug synes Maurice Manificat ser vel giret ut før OL-sesongen, men den franske langrennsstjerna benekter at det er noe unormalt med strandbildet som sprer seg i sosiale medier.

GIRET: Niklas Dyrhaug synes Maurice Manficat så vel giret ut på den franske OL-samlingen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GIRET: Niklas Dyrhaug synes Maurice Manficat så vel giret ut på den franske OL-samlingen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sammen med de største franske vinteridrettsprofilene - som skiskytterstjernene Martin Fourcade og Marie Dorin Habert - gjør langrennsesset Maurice Manificat seg klar til den viktige OL-sesongen som venter.

OL i Pyeongchang er så mye mer enn en nordisk skifest, og de største nasjonene setter alltid inn mer ressurser når det er et vinter-OL i enden av sesongtunnelen.

Derfor har Frankrike arrangert felles OL-samlinger for deres største medaljehåp i Pyeongchang, i et håp om at de beste utøverne kan hjelpe og utvikle hverandre på tvers av de ulike idrettene. Også den norske leiren har felles OL-samlinger hvor utøvere fra ulike vintergrener samles.

- Det er veldig nyttig, lærerikt og inspirerende. Jeg håper det kan utvikle oss som idrettsutøvere. Det er mye vi kan lære av hverandres kompetanser, ferdigheter og erfaringer, sier Maurice Manificat til Dagbladet.

Det franske samholdet er tett, og Manificat vil gjerne lære av skiskytterkongen Fourcade - og motsatt.

Motivasjonen er stor, men de norske langrennsgutta synes det franske kapasitetskongen - som har tidenes nest raskeste etappetid opp monsterbakken i Val di Fiemme og et oksygenopptak på 90 - ser i overkant giret ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer