River ned Skammelsrud-plakaten

Bent Skammelsrud har i mange år vært idolet til John Arne Riise. Nå river 19-åringen ned plakaten av RBK-veteranen fra veggen på gutterommet.

Av BØRJE KLÆBOE EIDISSEN

- Med det første kan vi kanskje spille på samme lag. Nå som jeg har fått en lilletå innom landslaget, bør jeg vurdere å ta ned plakatene av Bent på rommet mitt, skriver Riise på sin egen hjemmeside, før han kjapt legger til:

- Ikke misforstå - Bent er fortsatt stor i mine øyne!

Monaco-spilleren kunne blitt den store helten da han dundret ballen på innsiden av stolpen etter tre minutter i landslagsdebuten mot Island.

- Selv om jeg er ung, så innrømmer jeg at jeg har ventet på denne dagen. Dette var stort for meg. Debuten gikk bra, men jeg var litt spent foran kampen. Da fløyta gikk til avspark slapp nervene taket også. Jeg kunne hatt scoring, men det ble med bare nesten, skriver Riise som under La Manga-oppholdet følges med argusøyne av representanter fra flere europeiske storklubber.

- Ryktene svirrer hele tiden om at engelske klubber skal være interessert. Hyggelig med interesse, men nå forholder jeg meg kun til kontrakten med Monaco, så får vi se om det blir spill i England etter hvert. Skulle jeg finne på å skifte klubb en gang, så må det i alle fall være til et lag som er bedre enn Monaco, sier John Arne Riise.

NED FRA SKAMMELEN: John Arne Riise vurderer å rive ned Skammelsrud-plakatene.