Røa ferierer på tabelltoppen

Kolbotn snublet mot Klepp.

MATCHVINNER: Lene Mykjåland sørget med sine to scoringer for at Røa tar EM-pause på tabelltoppen etter 4-2 seieren over Fløya.
Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX
MATCHVINNER: Lene Mykjåland sørget med sine to scoringer for at Røa tar EM-pause på tabelltoppen etter 4-2 seieren over Fløya. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Kolbotn tapte 0-3 hjemme for Klepp. Det ga Røa muligheten til å ta fotballferie på tabelltoppen i kvinnenes eliteserie i fotball.

Den sjansen tok fjorårsmesteren vare på. Røa slo Fløya 4-2 i Oslo og topper tabellen to poeng foran Kolbotn etter 16 spilte kamper.

- Veldig bra. Jeg hadde ikke trodd dette etter et par uker med seriespill. Men vi topper tabellen fortjent. Både troppen og laget er i form, bedyret Røa-trener Geir Nordby overfor NTB.- Det er all right å lede serien. Det gir oss et godt utgangspunkt foran høstkampene, sa Nordby.Han var både overrasket og ikke overrasket over at Kolbotn tapte klart hjemme for Klepp.

- Kolbotn har vært stabile over tid og har prestert meget gode resultater. Men samtidig er også Klepp et godt lag, og noen ganger går man på slike smeller.

Cathrine Dyngvold ble dagens kvinne for Klepp med tre scoringer.

Det kunne blitt et overraskende utfall også i Røas kamp. Lene Mykjåland avgjorde for Røa med to kjappe scoringer helt på tampen.

- Vi fikk en trøblete start med en tidlig scoring imot. Så fikk de 2-2 etter en dødball fem minutter før slutt. Da ble det litt hektisk, men jeg synes vi sto på helt ut og vant fortjent. Det gjør et lag der spillerne er i form, sa Nordby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer