Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Røa misset på straffe fire minutter på overtid

Røa snudde kampen og fikk straffe et minutt før slutt. Men seieren glapp

Det var lenge stille i oppgjøret mellom Røa og Arna-Bjørnar i eliteserien for kvinner, men i takt med supporterne i Fornebu våknet Røa-laget og sikret 2-2.

MISSET PÅ STRAFFE: Ina Skaug, her i duell med Arna-Bjørnars Emilie Nautnes. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
MISSET PÅ STRAFFE: Ina Skaug, her i duell med Arna-Bjørnars Emilie Nautnes. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Med ett mål innledningsvis i hver omgang på Fornebu så Emilie Nautnes ut til å bli helten for Arna-Bjørnar, men i sluttminuttene våknet Røa-laget.

Rebecka Holum reduserte først til 1-2 etter 80 minutter, før innbytter Ragne Svastuen reddet ett poeng med sin scoring etter 88 minutter.

Det ga også litt etterlengtet jubel for de fremmøtte Røa-supporterne på Fornebu.

Ina Skaug fikk en gyllen mulighet til å gjøre snuoperasjonen komplett da hun fikk muligheten fra straffemerket på overtid, men forsøket gikk utenfor mål.

Kampen var den første i prosjektet «Superhelg Toppserien», der alle kampene denne runden spilles inne på Fornebu.

En liten Røa-delegasjon ga så godt de kunne liv fra seg på tribunen, og til slutt fikk de også juble for både poeng og scoringer.

Det til tross for at starten av hver omgang så ut til å bli utslagsgivende for Røa-trener Geir Nordby.

Hevet seg

Arna-Bjørnar føk ut av startblokkene og tok ledelsen allerede etter fire minutter da Emilie Nautnes satte inn en retur.

Røa-laget slet med å komme seg inn i kampen, men hevet seg utover og var best inn mot pause.

Innledningen på den andre omgangen minnet mistenkelig om den første, og fem minutter etter pause var Nautnes frempå igjen og doblet til 2-0 for Arna-Bjørnar-laget.

Røa hevet seg, som før pause, utover i omgangen, og laget fikk uttelling etter 80 minutter da Rebecka Holum kom seg fri alene med Mackenzie Elizabeth Arnold.

Etterlengtet jubel

Holum plasserte ballen trygt i nettet og sørget for etterlengtet jubel blant de fremmøtte Røa-supporterne på Fornebu, og kun to minutter før ordinær tid var Svastuen frampå og sikret 2-2 til ellevill jubel fra Røa-trener Nordby.

Stemningen steg ytterligere da Arna-Bjørnar-keeper Arnold pådro seg straffespark imot dypt inne på overtid, men keeperen kunne puste lettet ut da Ina Skaugs forsøk snek seg utenfor stolpen.

Resultatet gjør at Røa ligger på sjette med 10 poeng, mens Arna-Bjørnar er oppe på fjerdeplass med 12 poeng etter ni spilte kamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media