Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Røa vant stort borte i Champions League

4-0 mot BIIK Sjymkent.

STORSEIER: Røa vant 4-0 på bortebane i første kamp i 16-deslfinalen i Champions League. Elise Thorsnes scoret ett av målene. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX
STORSEIER: Røa vant 4-0 på bortebane i første kamp i 16-deslfinalen i Champions League. Elise Thorsnes scoret ett av målene. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX Vis mer

Røa tok en komfortabel 4-0 seier borte mot BIIK Sjymkent i den første kampen i 16-delsfinalen i mesterligaen for kvinner. Stine Andreassen, Elise Thorsnes og Emilie Haavi scoret.

Andreassen og Thorsnes hadde gjort 2-0 før kvarteret var gått, mens Andreassen gjorde sitt andre mål på overtid i 1. omgang mot det kasakhstanske laget.

Etter hvilen fastsatte Emilie Haavi sluttresultatet til 4-0 som gjør at dynamittjentene fra Røa har et veldig godt utgangspunkt foran returkampen på Røa-gresset i neste torsdag.

Med avansement møter Røa høyst sannsynlig tyske Wolfsburg i åttedelsfinalen. Det tyske laget bør ikke ha altfor store problemer med å slå polske Unia Raciborz i sin 16-delsfinale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media