Røa vil ha Marta

Vil ha verdens beste fotballspiller til Norge.

Norges beste fotballag vil ha verdens beste spiller. Røa jobber nå opp mot sponsorer som kan finansiere brasilianske Marta (22).

Marta er kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller to ganger. Foran kommende sesong har hun ifølge NRK tilbud fra Sverige, USA, Frankrike og Tyskland. Umeå vil gjøre det de kan for å beholde henne.

Agenten hennes opplyser at hun for tiden er hjemme i Brasil på ferie, men vil bestemme seg for hvor hun spiller kommende sesong i løpet av desember.

- Gjerne i Røa, mener daglig leder Lars Buer.

- Det ville være en stor attraksjon for norsk kvinnefotball å få Marta til landet. Vi jobber med sponsorer for å se om det finnes noen som er villige til å ta det løftet. Vi snakker om store beløp, sier han til NRK.

(NTB)

VERDENS BESTE: Brasilianske Marta er verdens beste fotballspiller. Nå vil Røa ha henne til å spille i den norske toppserien. Foto: LISE ÅSERUD/ Scanpix
VERDENS BESTE: Brasilianske Marta er verdens beste fotballspiller. Nå vil Røa ha henne til å spille i den norske toppserien. Foto: LISE ÅSERUD/ Scanpix Vis mer
Røa vil ha Marta