Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roar spiller mot Jugoslavia

LAKANEN (Dagbladet): Roar Strand satt på benken tirsdag. Mot Jugoslavia søndag spiller han. - Jeg har fått signaler om det fra Nils, sier Roar til Dagbladet.no.

Landslagssjef Nils Johan Semb offentliggjør laget bare en time før avspark søndag kveld. Men allerede nå forbereder RBKs løpsmaskin seg på å spille.

- Det er godt å vite at jeg blir involvert. Jeg vet ikke om jeg får starte, men Nils har sagt at jeg kommer til å spille i hvert fall deler av kampen, sier Roar.

Mange ble overrasket da Norge stilte med Eirik Bakke som høyre indreløper mot Spania. For Roar var det rart å sitte på benken mens midtbanen gjorde det han kan best: Løp.

- Klart jeg var skuffet over å ikke bli tatt ut. Men når du sitter der kan du bare glede deg med de andre, og støtte de så godt du kan. Det er sånn jeg er oppdratt, sier Roar.

Når det gjelder oppdragelsen tenker ikke Strand først og fremst på foreldrene sine. Det er Nils Arne Eggens ord som fortsatt buldrer på innsida av hodet.

- Eggen mener kanskje at du burde spilt?

- Ja, han har sagt det til meg. Men han vil ha alle RBK-spillerne på laget han, flirer Roar.

Da Spania-laget kom uten Strand, trodde mange at han var skadd. Mandag knakk han sammen etter en takling på treninga.

- Det var ingenting. Jeg er helt frisk. Jeg mangler bare litt på pusten for å være maks etter at jeg var skadd i mai, sier Roar.

BLID: Roar Strand skal få spille mot Jugoslavia og humøret er på topp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling