Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roar Strand fram på midtbanen

Basma tilbake som back.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Christer Basma har vikariert som midtbanesjef på Rosenborg-treningene mens Marek Sapara har vært borte med landslaget til Slovakia.

På dagens trening var imidlertid Sapara tilbake i den sentrale rollen, mens Basma spilte back. Inn på midtbanen kom Roar Strand som indreløper, skriver rbkweb.no.

Strand har vært høyreback den siste tida, men Knut Tørum ser klare fordeler ved å få ham fram på midtbanen.

- Rutinen er den ene tingen, men han er også en målscorer, og nå kommer han litt nærmere målet enn hva han gjør i back-posisjon. Han er samtidig pasningssikker og i bra form, sier Tørum.

Per Ciljan Skjelbred tar den andre indreløperplassen på bekostning av Alexander Tettey.

- Per har vist gryende form, sier Tørum til rbkweb.no.

Ellers er det usikkert om Daniel Braaten blir kvitt lyskeproblemene i tide til mandagens kamp mot HamKam. Han skal testes nærmere i morgen. Jan Gunnar Solli kan bli høyrekant om Braaten ikke blir klar.

Hos HamKam er flere spillere usikre etter at det gikk hardt for seg på gårsdagens trening.

NÆRMERE MÅL: Knut Tørum vil ha skuddfoten til Roar Strand nærmere HamKam-målet på mandag, og flytter veteranen fra høyreback til indreløper. Foto: Scanpix
NÆRMERE MÅL: Knut Tørum vil ha skuddfoten til Roar Strand nærmere HamKam-målet på mandag, og flytter veteranen fra høyreback til indreløper. Foto: Scanpix Vis mer