Roar Strand vurderer å bli trener

Roar Strand tar trenerlisens hos NFF og forteller til Dagbladet at han vurderer å bli fotballtrener - men bare om han får en fulltidsjobb.

PÅ TRENERKURS: Roar Strand vurderer en ny karrierevei som fotballtrener, ni år etter han ga seg på toppnivå. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
PÅ TRENERKURS: Roar Strand vurderer en ny karrierevei som fotballtrener, ni år etter han ga seg på toppnivå. Foto: Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer

Ni år er gått siden Roar Strand ga seg på toppnivå i norsk fotball i Rosenborg. Mannen med flest kamper for klubben gjennom historien har siden gjort comeback etter et par år på sidelinja, og holdt fotballkjærligheten gående nedover i divisjonssystemet i trønderklubbene Mosvik og Melhus.

Som 49-åring holder han det fortsatt gående på fjerde nivå i norsk fotball. Nå begynner riktignok spillerkarrieren på hobbybasis også å gå mot slutten for Rosenborg-legenden. Strand er likevel ikke lei av fotballen og forteller til Dagbladet at han har begynt på trenerkurs i regi av NFF.

- Jeg har tenkt litt på å bli trener. Jeg tok forkurset til B-lisens nå sist i fjor høst, men da begynte jeg i ny jobb, så jeg måtte avvente den kursuka. Det er mulig jeg hiver meg på den igjen denne våren, sier Strand til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.