EN LURING: Et særlig mer selvsikkert smil enn dette finner du ikke. José Mourinho er klar for sin andre Champions League-finale som trener. Foto: REUTERS/Paolo Bona
EN LURING: Et særlig mer selvsikkert smil enn dette finner du ikke. José Mourinho er klar for sin andre Champions League-finale som trener. Foto: REUTERS/Paolo BonaVis mer

Robben advarer mot taktisk finte fra Mourinho

- Alle regner med at Inter ikke vil angripe.

|||

Arjen Robben tror at Inter-manager José Mourinho vil overraske Bayern München med mer angrepsspill enn forventet i lørdagens mesterligafinale.

Bayern München-vingen kjenner Mourinho fra sine tre år i Chelsea. I et intervju med bladet Kicker sier han at Inter kanskje ikke vil bli så defensive som mange tror på forhånd.

Inter har slått ut CSKA Moskva og Barcelona mest på grunn av sin ekstreme defensive taktikk. I den siste semifinalen mot Barcelona forsvarte Inter seg med ti mann i store deler av kampen.

- Jeg kjenner Mourinho fra vår tid sammen i Chelsea. Alle regner med at Inter vil spille sitt «vente å se»-spill og ikke gjøre noen forsøk på å angripe, men jeg har en følelse av de vil slå til fra start.

- Det kan være en fordel for oss, men også en ulempe fordi vi ikke kan spille vårt eget angrepsspill. De vil la oss sentre ballen mye, så vinne ballen for så å satse på kontringer, mente Robben.

Robben sa i intervjuet at Mourinho er en «supertrener» og jobber etter en klar strategi på hvordan Bayern München skal slås.

Det tyske mesterlaget på sine side har Louis van Gaal som også kan sine saker når det gjelder taktikkeri.

Bayern München slo på sin side ut Manchester United i kvartfinalen og Lyon i semifinalen.

(NTB)

FORVENTER AT INTER EKSPLODERER FRA START: Bayern München-ving Arjen Robben. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano
FORVENTER AT INTER EKSPLODERER FRA START: Bayern München-ving Arjen Robben. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano Vis mer