Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robben-dobbel fikk Bayern tilbake på seierssporet

- Kunne ikke drømt om en bedre debut.

NY SUPERDUO: Franck Ribery (t.v.) og Arjen Robben fikk umiddelbart fart på sakene i sin første kamp sammen for Bayern München.Foto: SCANPIX/EPA/LUKAS BARTH
NY SUPERDUO: Franck Ribery (t.v.) og Arjen Robben fikk umiddelbart fart på sakene i sin første kamp sammen for Bayern München.Foto: SCANPIX/EPA/LUKAS BARTH Vis mer

Arjen Robben fikk en perfekt debut for Bayern München. Nederlenderen nettet to ganger i 3-0-seieren over Wolfsburg lørdag.

- Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre debut, jublet Robben etter kampen.

Den regjerende seriemesteren var sjanseløs i møtet med Robben og Bayern. Den tyske storklubben har slitt i serien så langt i år, men viste overbevisende takter lørdag.

Bayern sto med bare to stusslige poeng etter de tre første kampene. Det var den dårligste sesongstarten på 43 år. Men Louis van Gaal ser ut til å begynne å få orden på sakene.

Mario Gomez ordnet 1-0 etter 27 minutter, etter å ha plukket opp en retur. Men det ble med det ene målet før hvilen. I pausen ble Robben kastet innpå. Det var en stor suksess.

Robben ga hjemmefansen noe å juble for etter 67 minutter da han sendte ballen i mål via forsvareren Andrea Berzagli, mens han ti minutter senere scoret sitt annet mål etter å ha blitt spilt fram av Franck Ribery.

- Det er viktig for meg og Franck å få friheten til å flytte på oss, det gjør det mye vanskeligere for forsvarerne, sa Robben.

Seieren var Bayerns første for sesongen. Den gir Louis van Gaal arbeidsro framover.

- Det var en viktig seier for oss, for fansen... For alle, egentlig, sa Ribery.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media