Robben har takket nei til Manchester United to ganger. Det angrer han ikke på

Kjenner både Mourinho og van Gaal.

UTKLASSING: Arjen Robben og Bayern München lagde hakkemat av Roma i det italienske hovedstadslagets egen storstue på tirsdag. Han forteller nå i et lengre intervju om sitt forhold til José Mourinho og Louis van Gaal foran helgas storoppgjør mellom de to, og hvordan han har takket nei til Manchester United to ganger. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/NTB Scanpix
UTKLASSING: Arjen Robben og Bayern München lagde hakkemat av Roma i det italienske hovedstadslagets egen storstue på tirsdag. Han forteller nå i et lengre intervju om sitt forhold til José Mourinho og Louis van Gaal foran helgas storoppgjør mellom de to, og hvordan han har takket nei til Manchester United to ganger. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ekkoet etter Arjen Robben og Bayern Münchens 7-1-seier over Roma på tirsdag kan fortsatt høres over hele Europa.

Nederlenderen sto selv for to scoringer, og den tyske seiersmaskinen viste nok en gang at de blir å regne med når den gjeveste europacupen skal deles ut i mai.

Den britiske avisa The Telegraph møtte 30-åringen to dager etter den imponerende forestillingen, og et naturlig tema foran helgens storkamp mellom Manchester United og Chelsea.

Takket nei Robben har nemlig et nært forhold til begge lags managere.

Så langt denne sesongen er det José Mourinhos Chelsea det meste har handlet om på fotballøya. De blå med tilhørighet på Stamford Bridge står med 22 poeng av 24 mulige, og har allerede opparbeidet seg en brukbar ledelse på toppen av tabellen med fem poeng ned til Manchester City.

Louis van Gaal og Manchester United har hatt en litt mer trøblete inngang mot antatt svakere motstand. Den tidligere Bayern-manageren ville ha sin landsmann med til Old Trafford, men Robben er klinkende klar på at det kommer til å snu raskere enn folk kanskje tror selv om han ikke selv ble med på flyttelasset denne gangen heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer