Robben hevder van Gaal har en gyllen penis

- Det har ikke kona mi sagt, svarer treneren.

FLAKS?: Arjen Robben hevder Louis van Gaal har vært heldig med byttene sine i VM. Foto: AP Photo/Michael Sohn/NTB Scanpix
FLAKS?: Arjen Robben hevder Louis van Gaal har vært heldig med byttene sine i VM. Foto: AP Photo/Michael Sohn/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nederland - Chile 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Mot Australia var det Memphis Depay. Mot Chile var det Leroy Fer og Memphis Depay

De siste to kampene har Nederland-trener Louis van Gaal truffet perfekt med byttene sine. Etter kveldens oppgjør mot Chile ble banens beste spiller, Arjen Robben, spurt av nederlandsk TV hvordan den kommende Manchester United-manageren gjør det. 

- Han har vel en gyllen penis, sa Bayern München-vingen.

Ikke hørt fra kona Konfrontert av den nederlandske TV-kanalen NOS, svarte van Gaal følgende på påstandene fra Robben:

- Det veit jeg ingenting om. Truus (kona) har i alle fall ikke sagt noe om det, sa van Gaal til NOS ifølge Telegraaf.

For ordens skyld: I Nederland betyr det «å ha en gyllen penis» av man er en heldig person, en som har flaks. Kanskje ikke så ulikt det norske uttrykket «å ha gullhår i ræva». 

Spiller for å vinne Nederland-sjefen leverte også flere andre, gode sitater på pressekonferansen etter Chile-kampen. Blant annet lot han seg rive med da en journalist anklaget ham for å spille defensiv og destruktiv fotball, til tross for at de oransje altså vant 2-0 til slutt.

- Fortell meg hva det vil si å spille offensivt, siden du er så smart. Nå stiller jeg deg et spørsmål. Du stilte meg et spørsmål, og nå stiller jeg deg et tilbake, sa van Gaal, før han fortsatte: 

- Det handler om å spille på de styrkene jeg har i laget. Det handler om å vinne, og jeg velger det systemet som gjør at laget vinner. Om ikke jeg hadde gjort det, hadde dere kappet hodet av meg. Og forresten så spilte AZ på denne måten under meg og vant ligaen. 

ASSIST: Arjen Robben serverte pasningen til Memphis Depays mål på overtid. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Scanpix
ASSIST: Arjen Robben serverte pasningen til Memphis Depays mål på overtid. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer