SKUMLE PLANER:  Bayerns Arjen Robben har lyst til å tegne seg på scoringslisten i kveld.. FOTO: AP/Kerstin Joensson
SKUMLE PLANER: Bayerns Arjen Robben har lyst til å tegne seg på scoringslisten i kveld.. FOTO: AP/Kerstin JoenssonVis mer

Robben jager viktig bortemål mot Juventus

-Vi har kommet hit for å score

• Fotballstudio kl. 20.45:
Juventus-Bayern München, Barcelona-PSG.

(Dagbladet): Juventus skaffet seg et dårlig utgangspunkt da de ble feid av banen mot Bayern München forrige tirsdag. Laget skal være glad for at de "bare" er to mål bak etter maktdemonstasjonen til tyskerne.

Kun fem lag har greid å snu en så dårlig utgangspunkt som Juventus har i Champions Leagues historie.

Ikke favoritter Manuel Neuer har hatt en fantastisk start på 2013. Bayern München har nesten ikke sluppet inn mål i den hjemlige serien (13 totalt på 27 kamper) og laget er allerede seriemestere.

Han toner likevel ned favorittstempelet før kveldens kamp:

- Vi fikk et godt resultat i den første kampen, men vi kan ikke la det bli en hvilepute. Vi må ha den riktige konsenstrasjonen og innstillingen, sier han til Uefa.com.

Det er Arjen Robben også klar over. Han vil rett i angrep og score mål.

- Vi har kommet hit for å score. Vi vet hvor viktig et bortemål er, sier nederlenderen.

Klok inngang Panserstopper Giorgio Chiellini har stor tro på at det er plass til den gamle dame i semifinalen av Champions League, selv med et dårlig utgangspunkt.

Han forteller at laget gjerne skulle ha sendt alle mann i angrep allerede fra start, men at fansen nok må være tålmodige.

 IKKE ANGER:  Chiellini vil at Juventus skal spille en så god kamp at de ikke angrer i etterkant. FOTO: AFP/GUENTER SCHIFFMANN
IKKE ANGER: Chiellini vil at Juventus skal spille en så god kamp at de ikke angrer i etterkant. FOTO: AFP/GUENTER SCHIFFMANN Vis mer

- Vi må spille som vi pleier. Ellers vil Bayern bare kontre oss i senk, sier han til Uefa.com

Men Chiellini har klokkertro på at Juventus har det som skal til for å snu kampen, slik Barcelona gjorde mot AC Milan i åttendelsfinalen.

- Vi vil spille en flott kamp. Det tror vi på og det skal vi tro på helt til slutten. Vi skal gå av banen uten angre uansett hva som hender, sier Chiellini.