Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robben klar til Bayerns skjebnekamp mot Juve

I morgen ryker ett av lagene ut.

HVEM SKAL UT? Bayern München har Arjen Robben (i midten) tilbake etter skade til kampen mot Juventus, her ved Fabio Grosso (t.v.) og Mauro Camoranesi. Bayern må vinne i Torino for å gå videre i Champions League. Juventus klarer seg med uavgjort. Foto: Michaela Rehle, Reuters/Scanpix
HVEM SKAL UT? Bayern München har Arjen Robben (i midten) tilbake etter skade til kampen mot Juventus, her ved Fabio Grosso (t.v.) og Mauro Camoranesi. Bayern må vinne i Torino for å gå videre i Champions League. Juventus klarer seg med uavgjort. Foto: Michaela Rehle, Reuters/Scanpix Vis mer

|||Juventus og Bayern München barker sammen i mesterligaen i morgen. Bare én av de to storklubbene kan gå videre fra gruppespillet.

Bordeaux har allerede sikret seieren i gruppe A, og Juventus og Bayern kjemper om å få slå følge med franskmennene.

Presset er størst på Bayern München. Tyskerne må vinne i Torino, mens hjemmelaget Juventus bare trenger uavgjort. Bayern mangler playmakeren Franck Ribery i oppgjøret, men kan glede seg over at Arjen Robben er kampklar.

- Jeg er frisk igjen og klar til tirsdag. Det er en viktig kamp, og jeg har lyst til å spille fra start. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kan spille. Kanskje 60-70 minutter, men muligens også 90 minutter, sier Robben.

Juventus imponerte med å slå serieleder Inter i serie A lørdag. Trener Ciro Ferrara håper på seier også mot Bayern.

- Tirsdagens kamp er utrolig viktig, og vi har vist at vi er klare for store kamper, sier Ferrara.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media