Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Robben må slutte å syte

Tabloidbråk på dagen Chelsea kan ta tittelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Med 11 poengs forsprang til Arsenal kan Chelsea bli seriemestre i kveld, hvis de klarer å slå overraskelseslaget Bolton borte.

Men oppladningen til kampen har ikke vært helt smertefri. Både The Sun og The Mirror rapporterer i dag om omfattende krangel i kulissene.

Tema: Arjen Robbens skade.

Nektet spill?

En del av spillerne skal nemlig ha sett seg lei på nederlenderens syting. Det hele skal ha toppet seg da Robben visstnok nektet å spille fra start mot Liverpool, selv om Damien Duff var skadet.

Robben følte seg ikke 100 prosent kampklar, noe de andre spillerne reagerer på.

- Vi vet alle hvordan nederlenderne er. De spiller bare hvis de føler seg 100 prosent skadefrie. Halvparten av tida sitter skaden i hodet, sier en klubbkilde til The Mirror.

- Spillere som Terry og Gallas har spilt uten å være helt kampklare, og noen har fortalt Robben at han burde følge deres eksempel.

TRØBBEL I PARADIS?: Arjen Robbens skade eller ikke-skade skaper tabloidfest i England. FOTO: SCANPIX/AP
TRØBBEL I PARADIS?: Arjen Robbens skade eller ikke-skade skaper tabloidfest i England. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Chelsea gikk i går ut og benektet påstandene, og hevdet at alt er som det skal i forholdet mellom Robben og manageren. Det vises også til at nederlenderen faktisk spilte i en halvtime mot Liverpool.

Usikkerhet rundt laget

Det er knyttet stor usikkerhet til hva slags lag Jose Mourinho stiller i dag. Det har vært spekulert i at han vil hvile de aller største stjernene til Champions League-oppgjøret mot Liverpool.

Bolton-manager Sam Allardyce er i hvert fall spent på hva bortelaget kommer til å gjøre.

- De leder ligaen så klart at de kan ta tittelen når de vil. Og det er en gigantisk kamp de har tirsdag, sier han til Bolton Evening News.

Joe Cole, Eidur Gudjohnsen og Joe Cole er bare tre av spillerne som muligens starter på benken.

- Man kan vanligvis planlegge ut fra hvilket lag man møter. Vi må forberede oss på å spille mot deres beste lag, og så tilpasse oss til endringer de måtte foreta, sier Allardyce.

SPARER STJERNENE?: José Mourinho vurderer å sende ut reservestjernene mot Bolton i kveld.
Hele Norges coronakart