- Robben og Ribery i basketak etter Real-seieren

Alt skal ha startet med dette frisparket.

KRANGLET: Arjen Robben og Franck Ribery begynte å krangle med hverandre da Bayern München fikk frispark like før pause mot Real Madrid. Det endte med at Toni Kroos tok det, men konflikten mellom de to stjernene fortsatte og skal ha toppet seg med et basketak etter kampslutt. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT
KRANGLET: Arjen Robben og Franck Ribery begynte å krangle med hverandre da Bayern München fikk frispark like før pause mot Real Madrid. Det endte med at Toni Kroos tok det, men konflikten mellom de to stjernene fortsatte og skal ha toppet seg med et basketak etter kampslutt. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Man skulle kanskje tro at stemningen i Bayern München-garderoben var på topp etter Mario Gomez' seine vinnermål mot Real Madrid tirsdag.

Iølge Bild var det imidlertid alt annet enn hjertelig mellom to av klubbens største profiler - Arjen Robben og Franck Ribery.

De to startet å krangle allerede ute på banen, da det ikke ble enighet om hvem skulle ta et frispark i siste minutt av 1. omgang. Tidligere har de løst det hele med en god, gammel «stein, saks og papir», men denne gang lot ikke konflikten seg løse så enkelt.

Det endte med at Toni Kroos tok ansvar, mens de to kranglefantene skal ha fortsatt å skjelle på hverandre i pausen.

Virkelig alvor ble det først etter kampslutt:

Bild skriver at Ribery ikke bare gikk løs på Robben verbalt i garderoben, men at han også gikk fysisk til angrep på nederlenderen. Lagkamerater skal ha stormet til og dratt dem fra hverandre før basketaket ble virkelig stygt.

Klubbledelsen ble raskt informert om hendelsen, og innkalte til oppvaskmøte dagen derpå. Der skal Robben og Ribery ha fått klar beskjed om å skvære opp, til det beste for laget og seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer