- Robben og Ribery i basketak etter Real-seieren

Alt skal ha startet med dette frisparket.

KRANGLET: Arjen Robben og Franck Ribery begynte å krangle med hverandre da Bayern München fikk frispark like før pause mot Real Madrid. Det endte med at Toni Kroos tok det, men konflikten mellom de to stjernene fortsatte og skal ha toppet seg med et basketak etter kampslutt. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT
KRANGLET: Arjen Robben og Franck Ribery begynte å krangle med hverandre da Bayern München fikk frispark like før pause mot Real Madrid. Det endte med at Toni Kroos tok det, men konflikten mellom de to stjernene fortsatte og skal ha toppet seg med et basketak etter kampslutt. Foto: EPA/ANDREAS GEBERTVis mer

(Dagbladet): Man skulle kanskje tro at stemningen i Bayern München-garderoben var på topp etter Mario Gomez' seine vinnermål mot Real Madrid tirsdag.

Iølge Bild var det imidlertid alt annet enn hjertelig mellom to av klubbens største profiler - Arjen Robben og Franck Ribery.

De to startet å krangle allerede ute på banen, da det ikke ble enighet om hvem skulle ta et frispark i siste minutt av 1. omgang. Tidligere har de løst det hele med en god, gammel «stein, saks og papir», men denne gang lot ikke konflikten seg løse så enkelt.

Det endte med at Toni Kroos tok ansvar, mens de to kranglefantene skal ha fortsatt å skjelle på hverandre i pausen.

Virkelig alvor ble det først etter kampslutt:

Bild skriver at Ribery ikke bare gikk løs på Robben verbalt i garderoben, men at han også gikk fysisk til angrep på nederlenderen. Lagkamerater skal ha stormet til og dratt dem fra hverandre før basketaket ble virkelig stygt.

Klubbledelsen ble raskt informert om hendelsen, og innkalte til oppvaskmøte dagen derpå. Der skal Robben og Ribery ha fått klar beskjed om å skvære opp, til det beste for laget og seg selv.

Returoppgjøret mot Real Madrid spilles på Santiago Bernabeu førstkommende onsdag. Bayern München har en 2-1-ledelse å gå på.