SKADEFORFULGT: Arjen Robben var tilbake på Bayern Munchen-trening i går, men gleden ble kortvarig.Foto: SCANPIX/EPA/SVEN HOPPE
SKADEFORFULGT: Arjen Robben var tilbake på Bayern Munchen-trening i går, men gleden ble kortvarig.Foto: SCANPIX/EPA/SVEN HOPPEVis mer

Robben skadet igjen etter én dag på trening

Lyskeproblemene tilbake umiddelbart.

Bayern München var optimistiske da Arjen Robben var tilbake i trening torsdag. Dagen etter slo venstrevingen opp igjen lyskeskaden som har plaget ham i lengre tid.

27-åringen forlot treningen tidlig fredag og klaget på smerter i området rundt skrittet og lysken. Han ble operert for en skade i det samme området i oktober.

Robben var torsdag tilbake på trening, og klubben uttalte at spillerens framgang var helt etter planen. Nå blir han ute enda lenger, men foreløpig er det uklart hvor lenge.

Bayern håpet å ha nederlenderen tilbake til storkampen mot Dortmund 19. november. Fra før er Bastian Schweinsteiger på skadelisten, mens Antatolij Tymosjtsjuk er suspendert i tre kamper.

Hittil i sesongen har skadeplagede Robben bare fått med seg fire ligakamper. Bare én gang har han spilt samtlige 90 minutter.

(NTB)