SLÅR TILBAKE: Arjen Robben (i midten) sier at han aldri ville spyttet på noen. Han ble anklaget for å ha spyttet på Bacary Sagna i gårsdagens oppgjør mellom Arsenal og Bayern München. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Arjen Robben (i midten) sier at han aldri ville spyttet på noen. Han ble anklaget for å ha spyttet på Bacary Sagna i gårsdagens oppgjør mellom Arsenal og Bayern München. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB ScanpixVis mer

Robben slår tilbake mot spytte-beskyldninger

- Jeg ville aldri i mitt liv gjort det.

(Dagbladet): Arjen Robben var en av hovedpersonene i gårsdagens Champions League-åttedelsfinale mellom Arsenal og Bayern München. Det var nederlenderen som ble felt av Arsenals polske keeper Wojciech Szczesny, som forårsaket straffespark samtidig som han ble utvist.

Arsenal-manager Arsène Wenger mente Robben gjorde mer ut av situasjonen enn hva som var rettferdig, og ble fanget opp av kamera mens han gjorde en filmebevegelser på sidelinja. Robben mente på sin side at han ble tatt av keeperen.

Men det var en annen situasjon tidlig i kampen som gjorde at Robben følte en trang til å uttale seg i dag. Tidlig i kampen kunne det se ut som vingen spyttet på Arsenal-back Bacary Sagna da han lente seg over ham. Situasjonen kan du blant annet se på The Mirror.

Robben mener det var svette som rant ned i håret til Sagna.

- Hvis jeg gjorde det (spyttet) kunne du dra meg av banen og utestenge meg i ti kamper. Jeg har ikke mye hår, og svetten bare rant, sier Robben ifølge ESPN.

- Jeg må gjøre det klart: Jeg spyttet ikke. Jeg ville aldri i mitt liv gjort det. Hvis jeg noensinne spytter på en motstander, vil jeg aldri kunne vise ansiktet mitt til min familie igjen, sier nederlenderen.

Episoden gjorde folk opprørte på sosiale medier i går kveld.

INVOLVERT: Arsenals Bacary Sagna fikk flytende veske i håret under kampen. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
INVOLVERT: Arsenals Bacary Sagna fikk flytende veske i håret under kampen. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer