LÅRSKADET: Arjen Robben sliter seg gjennom VM med lårskaden han pådro seg før verdensmesterskapet. Nå må vingen prestere i bare én kamp til. Foto: EPA.
LÅRSKADET: Arjen Robben sliter seg gjennom VM med lårskaden han pådro seg før verdensmesterskapet. Nå må vingen prestere i bare én kamp til. Foto: EPA.Vis mer

Robben sliter fortsatt med lårskaden

- Smertene gir meg problemer.

|||Arjen Robben har gitt avgjørende bidrag i Nederlands ferd mot VM-finalen, men han forteller at han spiller med smerter og ikke kan prestere på topp.

- Jeg er ikke i toppslag for øyeblikket, men det kommer av at jeg fortsatt har en del smerter, sier han til De Telegraaf.

- Jeg kan spille, men smertene gir meg problemer.

Rett før avreise til VM pådro Robben seg en skade på baksiden av låret, en såkalt hamstringskade. Dermed sto Nederland i fare for å miste en av sine viktigste spillere.

Intensiv behandling hjemme i Nederland gjorde ham i stand til å slutte seg til VM-troppen igjen, og i siste gruppekamp var han tilbake som innbytter.

Han har startet alle kampene i cupspillet og scoret i to av dem.

- Heldigvis blir jeg stadig bedre, men jeg fikk ikke den ideelle oppbyggingen etter skade. Jeg prøver å gjøre det beste ut av det, sier han.

(NTB)