Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Robben til Bayern for 220 millioner

Velger Tyskland framfor England.

FORLATER SPANIA: Spanske og tyske medier melder at Arjen Robben går fra Real Madrid til Bayern München for drøye 200 millioner. Foto: SCANPIX/AFP/Pedro ARMESTRE
FORLATER SPANIA: Spanske og tyske medier melder at Arjen Robben går fra Real Madrid til Bayern München for drøye 200 millioner. Foto: SCANPIX/AFP/Pedro ARMESTRE Vis mer

(Dagbladet.no): Arjen Robben selges fra Real Madrid til Bayern München for 25 millioner euro, eller nærmere 220 millioner kroner, melder flere spanske og tyske medier i ettermiddag.

- Avtalen er så godt som klar, det gjenstår bare noen få ting, sier sportsdirektør Jorge Valdano til tyske TZ-Online.

Real-president Florentino Perez har også bekreftet at klubbene er enige, melder den spanske radiokanalen Onda Cero.

En talsmann for Bayern Munchen bekrefter interessen overfor nyhetsbyrået AP, men påpeker samtidig at ikke alt er klart.

- Vi er interesserte i Robben, men ingenting endelig kan offentliggjøres ennå, sier Markus Hoerwick.

Den spanske avisa AS skriver at Robben-salget også betyr at Franck Ribery går motsatt vei før neste sesong. Det avvises av Bayerns talsmann.

Arjen Robben har den siste uka blitt tett koblet til en retur til engelsk fotball og Manchester United. Men til slutt skal Robbens fars ønske, samt det gode forholdet mellom Real og Bayern, ha blitt avgjørende for at nederlenderen til slutt valgte den tyske storklubben.

Dersom overgangen går gjennom blir 25-åringen den tolvte spilleren til å forlate Bernabeu denne sommeren.

Reals mange storkjøp før denne sesongen har ført til store utskiftninger i Madrid. Onda Cero melder samtidig at Wesley Sneijder er så godt som klar for Italia og seriemester Inter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling