Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robben tilbakeviser uenighet

Arjen Robben tilbakeviser nok en gang at det er uenighet mellom han og manager José Mourinho.

Chelsea-vingen er tilbake på laget etter å ha slitt med skadeproblemer, og sier at han vil bli på Stamford Bridge.

– Jeg er veldig fornøyd med å være her, og jeg vil bli i lang tid, sier Robben foran tirsdagens mesterligakamp mot Liverpool.

Mourinho har vært sitert på at han er lei alle skadeproblemene til nederlenderen, og vurderer å kvitte seg med 21-åringen.

– Jeg har et godt forhold til manageren – det er alt jeg kan si. Jeg hører av og til ting, men det er bare tullsnakk, sier Robben.

Den frittalende portugiseren sier det slik:

– En spiller av hans kaliber må gi oss mye. Vi har ventet på han, og nå er han tilbake og vi vet hva han kan tilføre laget. Vi er tidlig i desember og han har gitt oss svært lite så langt denne sesongen, sier Mourinho.

Robben startet lørdagens kamp mot Middlesbrough, og ble byttet ut i andreomgang. Nederlenderen viste sin klasse ved et par anledninger.

(ANB)

SKADD LENGE: Arjen Robben var på banen mot Boro i helga, og snakker nå om ryktene om strid innad i Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling