Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robben tror på tre år på toppnivå

Fortsatt sugen på fotballspill.

ROBBEN: Bayerns Arjen Robben vil prestere i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
ROBBEN: Bayerns Arjen Robben vil prestere i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer

Bayern München-stjernen Arjen Robben innser at det går mot slutten av karrieren på toppnivå, men nederlenderen tror han kan ha tre gode år igjen på toppen.

29-åringen sier også at han mer enn gjerne forlenger samarbeidet med den tyske toppklubben, som vant på mesterligaen, Bundesliga og den tyske cupfinalen i fjor.

- Klubben vet hvor den har meg, og jeg vet hvor jeg har denne klubben. Jeg føler på meg at jeg kan henge med på toppnivået i ytterligere tre år, og de siste årene av karrieren min på dette høye nivået tilbringer jeg gjerne her i München, sier nederlenderen til avisen Süddeutsche Zeitung.

Robben har en kontrakt som løper til 2015, og han har ennå ikke vært i forhandlinger med klubben om en forlengelse. I øyeblikket spiller han ikke på grunn av en kneskade. Men det er ingen hemmelighet at han om ikke så lenge skal sette seg ned ved forhandlingsbordet med Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge.

- Han har sagt at vi som det neste skal snakke om framtiden. Det skjer med en gang jeg er kvitt kneskaden, sier Robben.

Det var forresten han som satte inn den avgjørende scoringen da Bayern München slo Borussia Dortmund 2-1 i mesterligafinalen i fjor.

- Den scoringen kommer jeg aldri til å glemme, sier han.

(NTB)