Robbie Fowler håper på England-retur

Spiller for kontrakt med Blackpool.

HÅPER PÅ ENGLAND-RETUR: Robbie Fowler trener i disse dager med Blackpool i håp om å spille seg til kontrakt med den engelske klubben.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
HÅPER PÅ ENGLAND-RETUR: Robbie Fowler trener i disse dager med Blackpool i håp om å spille seg til kontrakt med den engelske klubben.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PORNCHAI KITTIWONGSAKULVis mer

Den tidligere Liverpool- og England-spissen Robbie Fowler trener med Blackpool i den engelske mesterskapsserien. Fotballveteranen håper å få kontrakt ut sesongen.

36 år gamle Fowler tok kontakt med Blackpool-manager Ian Holloway tidligere i uken. Allerede fredag kan angriperen fra sin debut i seriekampen mot Hull.

Fowler forlot engelsk fotball i 2008. Siden har han spilt i Thailand og Australia. Med 163 mål er Fowler fjerde mestscorende i Premier League-historien.

På 1990-tallet imponerte Fowler i Liverpool. Han scoret nærmest på bestilling. I 1994/95-sesongen scoret han 25 mål på 42 kamper. Året etter ble det hele 28 på 38 ligakamper.

Etter en kneskade ble angriperen aldri helt den samme. I 2001 gikk spissen til Leeds. Han har også spilt for Manchester City, Cardiff og Blackburn.

(NTB)