Robbie Fowler i scoringsform

Robbie Fowler var på banen i serien igjen etter sju måneder på sidelinja med en alvorlig kneskade. Han feiret begivenheten med to scoringer på Anfield, men det var bare godt for 3-3 mot nyopprykkede Charlton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fowler brukte 33 minutter på å score.

Liverpool-gutten satte inn et straffespark etter at Michael Owen ble felt, og utlignet til 1-1. Åtte minutter før slutt gjorde Fowler 3-2 fra kloss hold etter at to Charlton-spillere løp i veien for hverandre på et innlegg fra Owen. Men Fowler ble ikke matchvinner. Steve Jones utlignet for Charlton.

Til hektene

Aston Villa hadde såvidt kommet til hektene etter thrilleren mot Strømsgodset tirsdag, og spilte 0-0 borte mot Leeds i en kamp der hjemmelaget holdt buret rent for sjette gang på sju kamper denne sesongen.

Leeds, med Gunnar Halle fra start og Alf-Inge Håland som innbytter, var nærmest seier etter at Ian Harte og Lee Bowyer traff treverket i løpet av ett sekund i første omgang.

Bohinen bra

Bohinen var strålende da Derby slo Leicester og inntok andreplassen to poeng bak Aston Villa. Stefan Schnoor fra Tyskland og Paulo Wanchope fra Costa Rica scoret målene på Pride Park.

Derby tok ledelsen etter en drøy halvtime, da Bohinen spilte Dean Sturridge fram på venstresiden. Han løp fra Frank Sinclair og ble felt av ham, men kom seg på beina og la igjen ballen til Schnoor som lagde kremmerhus av nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer