NYTT KLUBBSKIFTE: Fury har ikke råd til å betale Fowlers årslønn på rundt fire millioner kroner lenger. Nå blir trolig Sydney ny arbeidsgiver. Foto: AP Photo/North Fury FC
NYTT KLUBBSKIFTE: Fury har ikke råd til å betale Fowlers årslønn på rundt fire millioner kroner lenger. Nå blir trolig Sydney ny arbeidsgiver. Foto: AP Photo/North Fury FCVis mer

Robbie Fowler på vei til Sydney

- Fantastisk å spille der.

|||

Liverpool-legenden Robbie Fowler kommer trolig til å bli den nye stjernespilleren i Sydney FC, mesterlaget i den australske A-ligaen.

Briten som fyller 35 år fredag, spiller nå i Fury, men denne klubben er hardt rammen av finanskrise og skal ikke være i stand til å betale Fowlers lønn. Han tjener omkring 700.000 dollar (ca. 4 millioner kroner) i året.

Avisen The Sydney Morning herald meldte torsdag at Sydney FC offisielt skal ha gått ut og bekreftet at klubben gjerne vil ha Fowler som sin nye nøkkelspiller som erstatning for den australske landslagsspilleren John Aloisi.

Fowler som for øyeblikket driver fotballskoler i England, sier han er interessert i å fortsette og spille i den australske ligaen.

- Det er fantastisk å spille der. Ikke bare i klubben og byen Townsville, men i Australia. Derfor spiller jeg gjerne videre i A-ligaen, sier Fowler i en kommentar.

Nå virker det som om han er i ferd med å få ønsket sitt oppfylt.

(NTB)