Robbie Fowler ute for sesongen

LIVERPOOL (NTB): Liverpool-spissen Robbie Fowler er ute for resten av sesongen etter å ha ødelagt kneet i mandagens lokaloppgjør mot Everton. Han skadet seg i en kollisjon med Thomas Myhre.

Fowler tapte en duell med Myhre i feltet, nordmannen bokset ballen ut og Fowler falt forkjært. Han fikk behandling på banen før han haltet ut i siste minutt av kampen som endte 1-1.

- Det midtre leddbåndet er røket og menisken skadd. Vi regner med at han blir borte resten av sesongen og mister VM-sluttspillet også, sa Liverpools talsmann Ian Cotton tirsdag.- Dette er et fryktelig slag for meg. At jeg mister VM også er fullstendig ødeleggende, sa Fowler.

RykterFowler har slitt med dårlig form denne sesongen, og det er åtte kamper siden forrige gang han scoret. Han har hatt problemer utenfor banen også, med rykter om ekstreme lønnskrav som har fått enkelte fans til å vende seg mot ham.Det har også gått rykter om at han er blitt utsatt for utpressing av personer som skal ha sett ham bruke narkotika. Han har benektet dette på det sterkeste.Uavhengig av hans formproblemer er Fowler en viktig spiller for Liverpool, og skaden er et tilbakeslag i klubbens kamp for serietriumf.

VM-planerFowler fikk ikke plass i landslagstroppen til Glenn Hoddle i siste landskamp mot Chile, verken på A- eller B-laget Det var likevel all grunn til å tro at han var med i Hoddles VM-planer.

Kampfakta: Liverpool - Everton 1-1