Robbie Fowlers første

Robbie Fowler er dagens helt i Manchester City. Hans først scoring for laget holdt til seier mot Birmingham.

Dagens kamp mellom Manchester City og Birmingham i solskinnet på Maine Road ble aldri noen stor forestilling. Hjemmelaget var hele tiden hakket bedre enn gjestene fra Birmingham, men når Nicolas Anelka klarte å bomme alene med Ian Bennett i Birmingham-målet to ganger, og Birminghams sisteskanse spilte en prikkfri kamp, måtte City stole på kampens mest usynlige spiller, Robbie Fowler.

Robbie Fowler har slitt voldsomt i City-trøya etter overgangen fra Leeds, og fortsattet nedturen i dag. Men med en viktig forskjell. Tidligere har han spilt dårlig uten å score. I dag scoret han. En strålende opplagt Bernardia la en pooler inn i feltet til Birmingham. Der dukket Fowler opp og satte ballen utagbart i mål med hælen på hel volley. Sånn gjør bare en naturlig målscorer, og nå er håpet til manager Kevin Keegan og City-fansen at Fowler endelig skal få den nødvendige selvtilliten til å begynne å leve opp til sitt gamle nivå fra dagene i Liverpool.

Birmingham var nære ved å utlikne i sluttminuttene da danske Niclas Jensen fikk rødt kort for City. Men med Peter Schmeichel tilbake i mål kapret City tre viktige poeng og kan glede seg over en fin luke tilbake til bunnlagene.

FØRSTE FOR FOWLER: Robbie Fowler ble matchvinner for Manchester City.