BYTTER KLUBB IGJEN: Tottenham Hotspurs Robbie Keane presenteres trolig som Celtic-spiller i løpet av kvelden. Spissen lånes ut av Spurs ut sesongen.Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori
BYTTER KLUBB IGJEN: Tottenham Hotspurs Robbie Keane presenteres trolig som Celtic-spiller i løpet av kvelden. Spissen lånes ut av Spurs ut sesongen.Foto: SCANPIX/AP/Akira SuemoriVis mer

Robbie Keane klar for Celtic

- For god for benken, mener Harry Redknapp.

||| • Vi fulgte den siste dagen i overgangsvinduet direkte i sportsstudio!

(Dagbladet): Noen timer etter at overgangsvinduet stengte i England tikket den inn, meldingen som fort forteller om den største overgangen på «Transfer Deadline Day»:

Tottenhams Robbie Keane er klar for Celtic.

Klubben bekrefter dette overfor BBC, og spissen reiser til Skottland i kveld for å bli presentert på en pressekonferanse kl. 23.

Tottenham-manager Harry Redknapp sa tidligere i dag at han forsto Robbie Keanes ønske om å gå til den skotske ligatoeren.

Keane har ikke klart å tilrive seg fast plass i startelleveren etter tilbakekomsten fra Liverpool, og har måttet slite benken en del i det siste, med formspillerne Jermain Defoe og Peter Crouch på spissplassene.

- Robbie Keane er en for god spiller til å ikke starte kamper jevnlig. Dette er en bra overgang for ham. Han er en Celtic-mann, og som Roy Keane har han drømt om å spille for dem en dag, sier Harry Redknapp.

- Det har vært vanskelig for meg å love ham en startplass i det siste. Crouch har vist bra form sammen med Defoe, jeg har Roman Pavljutsjenko, og har hentet inn Eidur Gudjohnsen. Keane er ikke en lykkelig mann når han ikke spiller, men han elsker fotballen sin, sier Redknapp.

Robbie Keane kom til Spurs første gang i 2002, før han gikk til Liverpool midt i 2008-sesongen. Etter bare 15 kamper for de røde kom han tilbake til London i februar i fjor.

Keanes samlede overgangsverdi har nå nådd over 70 millioner pund, men Celtic-overgangen dreier seg i første omgang om et lån fram til sommeren.