Robbie Savage blir reality

Viser fram sin ordentlige hjemmebane.

(Dagbladet.no): MTV Cribs er et populært TV-konsept, en slags bastard av realitysjangren, der stjernene viser fram hvordan de bor.

Som regel er det film- og TV-stjerner som får lov til å skryte av luksusen sin - de siste deltagerne i USA var for eksempel Ludacris og Ashanti.

Nå er det imidlertid fotballstjernenes tur til å åpne hjemmene sine for TV-kameraene, i en spesialserie kalt Footballers Cribs på MTV.

Og det er ikke hvem som helst som har takket ja i første runde: Bråkebøttene Robbie Savage og Stan Collymore er først ut, ifølge BBC.

Deretter er det klart for en titt hos Manchester Uniteds Louis Saha, Roberto Di Matteo, og Liverpools særdeles skaderammede Harry Kewell.

- Spillernes livsstil har aldri vært mer profilert, så det er bare passende å dedikere noen Cribs-episoder til dem, sier MTV-produsent Sean Murphy til BBC.

MTV Cribs har også gitt opphav til andre realityserien. Tilbakemeldingene etter et program med Ozzy Osbourne var så overveldende, at produsentene så seg nødt til å gi familien Osbourne sitt eget show.

Og resten er som kjent TV-historie.

BRÅKEBØTTE 2: Stan Collymore - her på vei inn til en rettssak i mai i fjor - har også takket ja til å være med i TV-showet.
BRÅKEBØTTE 1: Robbie Savage - her i kamp med Burnleys Micah Hyde - har vært i fokus for mye utenomsportslig i karrieren. Nå skal han åpne opp privatlivet for TV-seerne.