Robert benekter kritikk

I går kom Newcastles franskmann Laurent Robert med massiv kritikk av lagkameratene. I dag vil han ha et møte med klubben for å rydde opp.

Det var sterk kost Newcastle-vingen angivelig serverte i avisa News of The World i går. Påstander gikk på at de britiske lagkameratene sammensverget seg mot ham og andre utenlandske spillere, særlig franske, fordi de fryktet at de var blitt for gode.

Newcastle-kaptein Alan Shearer ble anklaget for å sette seg selv foran laget.

Robert kontaktet imidlertid Newcastle-ledelsen i går for å be om å få et oppklarende møte. Han avviser at han har kommet med den voldsomme kritikken som er referert i avisa.

- Laurent er fortvilet. Han er helt ute av seg av bekymring. Han benekter å ha kommet med disse kommentarene og i det hele tatt å ha gitt dette intervjuet, sier Newcastle-manager Bobby Robson ifølge The Sun.

Nå ønsker Robert å holde en pressekonferanse for å oppklare det intrufne.

- Vi vil ha et møte med Robert så fort som mulig. Først da vil vi bestemme om en pressekonferanse er den riktige måten å behandle denne saken på. Men ingenting vil bli bestemt før både jeg og styreformannen har snakket med spilleren, sier Robson.

Uansett er ikke situasjonen rosenrød mellom Robert og Newcastle. Franskmannen har vært i hardt vær de siste ukene. Først for en slåsskamp med en journalist. Deretter for å bruke sin personlige hjemmeside til å kritisere lagkameratenes innsats etter cuptapet mot Wolverhampton.