Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robert Hedin i retten

Herrelandslagets håndballtrener møter i retten torsdag, etter at han ble fiket til av en ukjent mann i august.

Rettsak: Robert Hedin ble i august fiket til av en ukjent mann, og møter i morgen i retten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
Rettsak: Robert Hedin ble i august fiket til av en ukjent mann, og møter i morgen i retten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

— Jeg ble helt overrumplet. Han bare lappet til meg, og jeg hadde aldri før sett ham, sier Hedin til den svenske avisen Ystads Allehanda ifølge TV 2.

Ikke alvorlig Slaget var ikke av det mest alvorlige. Likevel mener Hedin det er riktig å gå rettens vei etter en anmeldelse. — Det er ikke skaden som er det viktige. Dersom han uprovosert kan gå løs på en to meter høy mann, vet man ikke hva han kan gjøre neste gang. Derfor anmeldte jeg ham, sier Hedin.

Var på nattklubb Landslagstreneren var på vei hjem fra en nattklubb da situasjonen fant sted. Den anmeldte mannen nekter ikke for at han slo, men tilbakeviser at det var brudd på svensk lov. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media