- Robert vil leve i hjertene våre for alltid

Det tyske landslaget og tusenvis av fans samlet til Robert Enkes begravelse.

DYPT SAVNET: De tyske landslagsspillerne Michael Ballack (t.h.) og Peer Mertesacker viser sin respekt foran kisten til Robert Enke. Foto: Frank Augstein/Scanpix/AP
DYPT SAVNET: De tyske landslagsspillerne Michael Ballack (t.h.) og Peer Mertesacker viser sin respekt foran kisten til Robert Enke. Foto: Frank Augstein/Scanpix/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Titusenvis av sørgende fans og hele det tyske landslaget er samlet på AWD Arena, hjemmebanen til Hannover, for å minnes keeperen Robert Enke (32). Den tyske landslagsprofilen tok sitt eget liv tirsdag.

I dag begraves Enke. I formiddag ble det holdt en seremoni på en nær fullsatt arena før selve begravelsen finner sted senere i dag i en privat seremoni for familien og de nærmeste. Seks av hans lagkamerater fra Hannover 96 vil bære kisten til graven. Enke vil bli begravet ved siden av sin to år gamle datter, som døde av en hjertesykdom.

- Rørte mange menneskerEn hyllest på vegne av det tyske landslaget ble i dag trykket i en rekke aviser.

«Robert inspirerte oss og rørte mange mennesker, både med sin livshistorie og sin karriere. Robert var både en eksepsjonell idrettsmann og et fantastisk menneske. Mennesker som Robert er stjerner. De skinner sterkt, selv i den mørkeste natt. De dør ikke, men lever i hjertene våre for alltid.»Hyllesten er signert av landslagstrener Joachim Loew, manager Oliver Bierhoff og kaptein Michael Ballack.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer