Roberto Carlos: 137 km/t. Styrk Skar (16): 104 km/t

Han har Norway Cups hardeste skudd.

SKYTER HARDT: Styrk S. Skar fra Sunndal har Norway Cups hardeste skudd med en hastighet på 104 kilometer i timen. Foto: Fredrik Ø. Sandberg/Dagbladet
SKYTER HARDT: Styrk S. Skar fra Sunndal har Norway Cups hardeste skudd med en hastighet på 104 kilometer i timen. Foto: Fredrik Ø. Sandberg/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Mange husker Roberto Carlos sitt legendarisk frispark fra prøve-VM i 1997. Fra rundt 30 meter klinket han ballen i mål - og ballen suste i nettet med en hastighet på 137 kilometer i timen.

Daily Mirror laget for noen år tilbake en uoffisiell kåring av verdens hardeste skudd, og brasilianerens perle var blant de hardeste.

Under Norway Cup på Ekebergsletta får deltagerne muligheten til å måle hvor hardt deres skudd er.

På åpningsdagen er det Styrk S. Skar (16) fra Sunndal som har mest kraft i beina. Guttespillerens skudd målte 104 kilometer i timen.

- Jeg ble litt overrasket over at det var så høy hastighet, og jeg trodde ikke jeg skulle ta ledelsen i konkurransen. Jeg har sett Roberto Carlos sitt frispark mange ganger, men kan ikke akkurat si at jeg er en type som har øvd mye på nettopp skuddstyrke, sier Skar til Dagbladet.

Skar er på Norway Cup for tredje gang.

- Jeg tar ofte frispark, og har et brukbart skudd. Stamfoten og treffpunkt er viktig for å få bra trykk i skuddet, sier Skar.

Flere hundre har vært innom skuddmåleren midt på Ekebergsletta - og hver dag kåres en dagsvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer