Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roberto Carlos legger opp

Fortsetter som trener i Russland.

LEGGER OPP: Den brasilianske veteranen Roberto Carlos er ferdig som fotballspiller og fortsetter for fullt i trenerteamet i russiske Anzji. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
LEGGER OPP: Den brasilianske veteranen Roberto Carlos er ferdig som fotballspiller og fortsetter for fullt i trenerteamet i russiske Anzji. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV Vis mer

Den brasilianske veteranen Roberto Carlos er ferdig som fotballspiller og fortsetter for fullt i trenerteamet i russiske Anzji.

39-åringen var en av den hardtsatsende klubbens store signeringer i 2011, men har ikke spilt siden mars i år. Manager Guus Hiddink bekreftet torsdag at Carlos legger opp.

- Roberto var en fotballspiller i verdensklasse. Dessverre spiller han ikke lenger. Alle mestere må ende karrieren på et tidspunkt, sa Hiddink.

Carlos vant VM med Brasil i 2002. Totalt fikk han 125 kamper og tre verdensmesterskap for landslaget.

- Roberto er nå for fullt involvert i å utvikle det nye Anzji. Han vil ikke bare bidra til vekst for klubben, men for hele den russiske fotballen, la Hiddink til.

Carlos avsluttet en suksessrik spillerkarriere i Anzji. Frisparkspesialisten gjorde det stort i Real Madrid med blant annet tre mesterligagull. Han har også spilt for Fenerbahce, samt Corinthians og Palmeiras i hjemlandet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media