Roberto Carlos skrudde corner rett i mål - med utsiden av foten

Den venstreslegga funker visst fortsatt.

FORTSATT KRUTT I FOTEN: Roberto Carlos har blitt 37 år gammel, men Corinthians-fansen kan fortsatt glede seg over venstreslegga hans.Foto: SCANPIX/AFP/Mauricio LIMA
FORTSATT KRUTT I FOTEN: Roberto Carlos har blitt 37 år gammel, men Corinthians-fansen kan fortsatt glede seg over venstreslegga hans.Foto: SCANPIX/AFP/Mauricio LIMA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roberto Carlos har kanskje forsvunnet fra manges radar etter at han forlot europeisk fotball til fordel for karriereavslutning i hjemlandet Brasil, men skuddfoten er i aller høyeste grad fortsatt til stede.

Det ga backen Corinthians-fansen et tydelig bevis for i går.

Sao Paulo-laget åpnet Paulista-sesongen med hjemmekamp mot Portuguesa, og Roberto Carlos skaffet corner i det 20. minutt, som han selvfølgelig selv skulle ta.

Men da Portuguesa-målvakt Weverton og hans forsvar fokuserte på å plukke opp folk inne i feltet, reagerte 37-åringen lynraskt, og skjøt ballen direkte i mål - med utsiden av venstrefoten.

Olympisk - Det var mitt første «olympiske mål» i karrieren. Det tok litt tid, gitt, sier Roberto Carlos med et glis ifølge Reuters.

Mål direkte fra hjørnespark kalles «olympiske» i Sør-Amerika.

Roberto Carlos' venstrefot har vært fryktet i snart to tiår nå, og det er naturligvis den samme utsiden som imponerte i går, som sto bak det legendariske frisparkmålet han satte inn i prøve-VM for 14 år siden.

Midtbanespilleren Paulinho hadde gitt hjemmelaget ledelsen etter 12 minutter, og det endte 2-0 på Estádio do Pacaembu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer