DET SISTE TAPET: Her taper Robin Deakin, i rødt, mot polske Damian Lawniczak. Det var det 51. tapet i rekka, men lørdag vant han for første gang på ni år.Foto: NTB Scanpix
DET SISTE TAPET: Her taper Robin Deakin, i rødt, mot polske Damian Lawniczak. Det var det 51. tapet i rekka, men lørdag vant han for første gang på ni år.Foto: NTB ScanpixVis mer

Robin tapte 51 boksekamper på ni år. Lørdag vant han

Kalles Storbritannias verste bokser.

(Dagbladet): Noen idrettsutøvere har lengre vei til suksess enn andre, og for «Rockin' Robin» Deakin så veien ut til være uten ende.

For etter at han vant debutkampen sin som proffbokser mot Shaun Walton i 2006, har det stort sett vært motgang. Mye motgang.

Ikke bare har han tapt de 51 neste kampene han har bokset, han har også mistet sin britiske proffbokserlisens som følge av alle tapene, skriver Daily Mail.

Deakin er kjent som «Storbritannias verste bokser» etter alle tapene.

På toppen av det ble han knivstukket i nakken etter et nattklubbesøk like før han skulle ut i sin 53. boksekamp. Med 12 sting i nakken måtte han utsette kampen, men Deakin har åpenbart brukt rekonvalesenstida godt.

Lørdag vant han sin andre proffkamp i karrieren, etter 51 strake tap. Latviske Deniss Kornilovs måtte bite i gresset etter fire runder i York Hall i London, skriver avisa.

- Jeg ville bare vinne, sa Deakin til Dail Mail etter kampen, og håper nå at seieren skal kvitte ham med stempelet som en udugelig bokser.

- Da jeg kom ut i ringen eksploderte publikum. Det var som om det var en superstjerne som kom. Det liker jeg, og hvis det blir sånn hver gang, hvorfor ikke fortsette?