Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robin van Persie i strupen på egne lagkamerater

- De spiller i min sone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en tung dag for Manchester United offensivt i går. De tapte 2-0 på bortebane mot Olympiakos, og slet med å produsere sjanser.

Robin van Persie brant klubbens største i andre omgang, da han banket en ball langt over mål fra kloss hold.

Ødelegger Nå angriper han lagkameratene og Uniteds formasjon.

-  Lagkameratene opptar rommene jeg vil spille i. Det gjør det vanskelig for meg å bruke rommene. Det tvinger meg til å tilpasse løpene mine, sier van Persie ifølge The Guardian.

At nederlenderen blir tvunget ut av komfortsonen, er han ikke glad for:

- De spiller i min sone, jeg synes det er synd.

Tross angrepet på lagkameratene, har van Persie full tiltro til David Moyes.

- Han jobber hardt, og det samme gjør vi. Det hender vi spiller godt, men ikke hele tida. Vi har ikke flaks. Det er lett å peke og gi skylda til noen, men jeg er ikke sånn. VI må jo jobbe bedre selv, sier van Persie til The Guardian.

Frustrert
Leder i Manchester Uniteds norske supporterklubb, Dag Langerød, skjønner nederlenderens frustrasjon.

- I går var han alene på topp, og kunne gjøre som han ville. Men generelt i år har han en stor grunn til å være frustrert. Han får altfor lite støtte, sier Langerød til Dagbladet.

Er du overrasket over et sånn angrep?

- Nei. Det samme kunne ha skjedd under Ferguson. De er på banen er vant til å vinne, og alt de vil er å vinne. Når de har  levert så dårlig, så er det fort gjort at de ser rødt, sier supporterlederen.

Har du tillit til Moyes?

- Alt som skjer i 2014 har vært for dårlig. Både når det gjelder Moyes, spillerne og apparatet rundt. Til syvende og slutt er det Moyes som har ansvaret, og prestasjonene i 2014 har vært helt natta.  Det er vanskelig å tro på prosjektet akkurat nå, men jeg ser ikke poenget med å angripe Moyes, sier Langerød.

Supporterlederen synes det er vanskelig om dagen, men tror likevel Moyes får tid til å snu skuta. Selv om årets sesong blir den fiaskoen den ligger an til, tror han at manageren får sommeren og starter på neste sesong.

Men noe må skje:

- Gårsdagens kamp er den dårligste jeg har sett av United. I hele mitt liv. Både av laget og av enkeltspillere.

 

Hele Norges coronakart