Robinho anklages for gruppevoldtekt av 18-åring

Pekes ut som hovedmannen, skriver italiensk nyhetsbyrå.

ANKLAGET: Den tidligere Real Madrid og Manchester City-spilleren Robinho er anklaget for en gruppevoldtekt av en 18 år gammel jente i Milano. Foto: AP Photo / The Canadian Press, Chris Young / NTB Scanpix
ANKLAGET: Den tidligere Real Madrid og Manchester City-spilleren Robinho er anklaget for en gruppevoldtekt av en 18 år gammel jente i Milano. Foto: AP Photo / The Canadian Press, Chris Young / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den tidligere Real Madrid og Manchester City-spilleren Robinho er anklaget for en gruppevoldtekt av en 18 år gammel jente i Milano.

Ifølge nyhetsbyrået Ansa skal voldtekten av den brasilianske jenta ha skjedd i juni 2013. Først et halvt år etterpå, i desember i fjor, ble voldtekten anmeldt.

Robinho er for tiden på utlån fra AC Milan til brasilianske Santos.

Ansa skriver at Robinho skal ha møtt 18-åringen på en restaurant, hvor han var med kona og fem andre venner. Fotballspilleren skal senere ha kjørt kona hjem, før han dro tilbake til restauranten og vennene.

Ifølge nyhetsbyrået er Robinho utpekt som hovedmannen bak gjengvoldtekten, og skriver at han skal ha hatt tre venner med seg.

Saken er under etterforskning, og påtalemyndighetene ville egentlig arrestere den brasilianske landslagsspilleren - men ønsket ble avvist av en dommer.
 
Robinho ble også anklaget for voldtekt i 2009, mens han var Manchester City-spiller, men ble senere renvasket.