Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robinho ber for familien

Den brasilianske spisstjernen Robinho ber folk la familien være i fred.

- Jeg håper dette ender godt, og vil tilbake på banen for å spille fotball. En rekke ting som er blitt publisert er ikke riktig. Dette er tiden for å roe seg ned og jeg ber dere la meg være i fred. Jeg håper dere har forståelse for min og familiens situasjon, sa Robinho på en pressekonferanse utenfor sitt eget hus. Moren hans ble kidnappet lørdag, og foreløpig har ikke politiet noen spor å gå etter.

20-åringen spiller for Santos og er en av de beste spillerne som spiller i hjemlandet. Media og fans har flokket seg rundt spissens hus.

Robinho ble seriemester med Santos i 2002. Kidnappingen skjedde kort tid etter at Robinho ble satt i forbindelse med en lukrativ overgang til europeisk fotball.

Seks runder gjenstår i Brasil, og Santos ligger på 2. plass. Robinho er toppscorer med 21 mål, men sto over søndagens kamp mot Criciuma. Politiet vil ikke komme med nye opplysninger rundt saken.

(©NTB)

KIDNAPPET: Robinhos mor ble tatt utenfor sitt eget hus lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media