Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robinho flørter med Zlatan, Messi og Barcelona

- Men nå må jeg nøye meg med PlayStation.

KOBLES TIL BARCELONA: Robinho sier det er smigrende å bli koblet til Barcelona, men han hevder han ikke har hørt noe konkret om interessen. Foto: AP
KOBLES TIL BARCELONA: Robinho sier det er smigrende å bli koblet til Barcelona, men han hevder han ikke har hørt noe konkret om interessen. Foto: AP Vis mer

|||(Dagbladet.no) De fleste spillere velger å ikke kommentere overgangsrykter før papirene er i orden. I verste fall kan det føre til at supporterne i deres nåværende klubber - som de kanskje må bli i - snur seg mot dem.

Manchester City-spiss Robinho sparer derimot ikke på rosen når han blir bedt om å kommentere påstandene om at han er aktuell for Barcelona.

- Selvfølgelig ville jeg likt å spille for Barcelona, hvem vil ikke det? Vi kunne fått det veldig gøy, sier Robinho ifølge Press Association.

TV-spill
De spanske trippelmesterne har fra før en svimlende god angrepsrekke med Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic og Thierry Henry i spissen - men er alltid på jakt etter nye spillere som kan styrke dem i jakten på nye pokaler denne sesongen.

Derfor blir Robinho nevnt som en spiller de kan komme til å prøve seg på når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

- Det ville vært fornøyelig å spilt sammen med Messi, (Dani) Alves, Xavi, (Andres) Iniesta og (Zlatan) Ibrahimovic, sier Robinho.

Skulle en slik overgang gå i orden, vil brasilianeren bli en av få som har spilt i både Real Madrid og Barcelona.

- De har et fantastisk lag. Jeg har spilt mot dem og kjenner dem godt. Men akkurat nå kan jeg bare spille mot dem på PlayStation, sier han ifølge Associated Press.

- Ikke snakket med Barca
Robinho har slitt med skader og har bare spilt to seriekamper for Manchester City denne sesongen. Mark Hughes skal likevel være lite lysten på å selge eller låne ut brassen.

Og hovedpersonen selv understreker at han ikke har hørt noe fra Barcelona - han har bare hørt ryktene.

- Jeg kan forsikre dere om at min far, som er den eneste som representerer meg, ikke har fortalt meg noe om Barcelona. Jeg gjentar, jeg vet ikke noe som helst. Det er de to klubbene som først må snakke sammen om et utlån eller en overgang, sier Robinho.

Det er fortsatt noen uker til Robinho vil være spilleklar igjen - og det kan bli en tøff kamp for ham å spille seg inn på laget. På de fire siste seriekampene har en mann som Craig Bellamy scoret fire.

Da er kanskje ikke så rart at Robinho småflørter med Barcelona - selv om det ikke akkurat er lett å spille seg inn på det laget heller.

PS! Thierry Henry pådro seg en strekk i gårsdagens landskamp mot Østerrike, og er trolig satt ut av spill i ti dager. Dette betyr at han mister seriekampene mot Valencia og Real Zaragoza og neste midtukes Champions League-oppgjør mot Rubin Kazan.

TRIBUNESLITER: Robinho har bare spilt to seriekamper for Manchester City denne sesongen. Foto: AP
TRIBUNESLITER: Robinho har bare spilt to seriekamper for Manchester City denne sesongen. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling