1-0: Robinho scorer det første av fem brasilianske mål mot Tanzania i kveldens oppvarmingskamp. Brasil starter VM mot Nord-Korea tirsdag om en drøy uke. De spiller også i gruppe med Elfenbenskysten og Portugal. Foto: Rebecca Blackwell, AP/Scanpix
1-0: Robinho scorer det første av fem brasilianske mål mot Tanzania i kveldens oppvarmingskamp. Brasil starter VM mot Nord-Korea tirsdag om en drøy uke. De spiller også i gruppe med Elfenbenskysten og Portugal. Foto: Rebecca Blackwell, AP/ScanpixVis mer

Robinho scoret to av fem mot Tanzania

Målfest i Brasils oppvarming

|||  Robinho var i scoringshumør da Brasil varmet opp på jakten etter landets sjette VM-tittel i fotball med 5-1 seier over Tanzania mandag.

Robinho åpnet scoringene allerede etter ti minutter. Han scoret også etter 33, og sto for begge Brasils scoringer i første omgang.

Han spilte det meste av fjorårssesongen i hjemlandet for Santos etter at han ikke hadde hatt noen suksess i Manchester City. Men suksess hadde han i alle fall i Dar es Salaam.

Etter pause scoret Ramires to og Kaka ett mål for brasilianerne.

Tanzania fikk et trøstemål, og laget som er ranket som nummer 108 i verden var fornøyd med det.

Brasil spiller i gruppe G i Sør-Afrika og skal møte Nord-Korea, Elfenbenskysten og Portugal innledningsvis i mesterskapet.

(NTB)

Robinho scoret to av fem mot Tanzania