Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robinho ser for seg 10 nye år i Manchester City

Nå elsker han England.

VINNERMENTALITET: Manchester Citys Robinho (t.v) mener laget kan kjempe om tittelen. Her mot Chelseas Branislav Ivanovic lørdag. Foto:REUTERS/Phil Noble
VINNERMENTALITET: Manchester Citys Robinho (t.v) mener laget kan kjempe om tittelen. Her mot Chelseas Branislav Ivanovic lørdag. Foto:REUTERS/Phil Noble Vis mer

||| (Dagbladet): Robinhos rekordoverganng til Manchester City i august 2008 ble omtalt som en skam av legenden Pelé.

Siden har 25-åringen fått narkotika- og voldtektsanklager mot seg, før han startet flørtingen med Barcelona i sommer.

Det har altså vært klare indikasjoner på at Brasil-stjernen ikke har trivdes perfekt hos de lyseblå i Manchester.

Nå snur driblefanten tvert om, han ønsker å bli hos City i lang, lang tid.

Lykkelig - Jeg er veldig lykkelig her. Jeg tror jeg vil her i fem eller ti år, jeg vet ikke. Min familie er fornøyde, fansen elsker meg og jeg elsker fansen, sier Robinho til BBC- programmet Football Focus.

Robinho har slitt med skader denne sesongen, men spilte på venstrekanten i angrepet da City slo Chelsea 2-1 lørdag kveld. Forrige sesong ble han Citys toppscorer med 15 scoringer.

- Jeg liker å spille engelsk fotball, den er vakker. Jeg føler meg mer og mer komfortabel for hver kamp jeg spiller. Jeg håper å spille fotball i England i lang tid, sier Robinho.

Offisielt har City mål om en topp 6-plass i Premier League til våren. Robinho stiller siktet høyere, og han mener manager Mark Hughes er rett mann.

Tittelkamp - Det viktigste er å vinne. Det er fortsatt mange kamper igjen og vi vil til topps. Å havne i topp 4 er ikke ille, men vi skal kjempe om tittelen til siste slutt.

PS! Citys engelske U21-spiller Michael Johnson er trolig ute for resten av sesongen. Midtbanespilleren pådro seg en alvorlig kneskade på trening denne uka, melder Citys hjemmeside.

BEDRE MORAL: Her feirer Robinho Carlos Tevez' seiersmål mot Chelsea. Brasilianeren mener City nå har fått mentaliteten til et vinnerlag. Foto: AFP/GLYN KIRK
BEDRE MORAL: Her feirer Robinho Carlos Tevez' seiersmål mot Chelsea. Brasilianeren mener City nå har fått mentaliteten til et vinnerlag. Foto: AFP/GLYN KIRK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media