Robinho til Milan for 120 mill.

City ga 350 millioner for to år siden.

BRASSEPAR: Robinho (t.h.) blir klubbkamerat med landsmannen Ronaldinho i AC Milan. Her under landslagssamling i fjor. Foto: Vanderlei Almeida/AFP/Scanpix
BRASSEPAR: Robinho (t.h.) blir klubbkamerat med landsmannen Ronaldinho i AC Milan. Her under landslagssamling i fjor. Foto: Vanderlei Almeida/AFP/ScanpixVis mer

||| Brasilianeren Robinho skrev tirsdag under en fireårskontrakt med Serie A-giganten Milan. Avtalen er verd 15 millioner euro.

Han flytter dermed fra Manchester, der han har spilt de siste to årene i Manchester City uten at det har ført til særlig mye suksess.

City betalte nesten 350 millioner kroner for brasilianeren for to år siden, men han falt ut av laget etter at Roberto Mancini tok over. Nå har altså prisen på brasilianeren falt til cirka 120 millioner kroner.

Nå er han altså blitt Milan-spiller, og han er den andre storspilleren den italienske klubben skriver kontrakt med i løpet av de siste dagene. Zlatan Ibrahimovic er den andre. Han er lånt ut for ett år fra Barcelona for 24 millioner euro, men svensken har en punkt i kontrakten som sier at Milan har opsjon på å kjøpe ham.

Etter at Milan sikret seg både Ibrahimovic og Robinho har Marco Borriello forsvunnet til Roma og blitt lagkamerat med John Arne Riise. Det er også klart at forsvareren Kakha Kaladze forsvinner fra Milan. Han går til Roma, men det er ikke sagt noen ting om betingelser og overgangssummer for verken Borriello eller Kaladze.

(NTB)