Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robinho tror på lyseblått seriegull

- Jo mer jeg tenker på det, jo mer tror jeg at dette må være vårt år.

TROR PÅ GULL: Tidenes dyreste Premier League-kjøp, Robinho, har tenkt mye i det siste på Manchester Citys muligheter til å ta seriegull. Nå ser han ingen grunn til at sommerens tunge investeringer på overgangsmarkedet ikke skal resultere i pokaljubel i mai. Foto: SCANPIX/AP Photo
TROR PÅ GULL: Tidenes dyreste Premier League-kjøp, Robinho, har tenkt mye i det siste på Manchester Citys muligheter til å ta seriegull. Nå ser han ingen grunn til at sommerens tunge investeringer på overgangsmarkedet ikke skal resultere i pokaljubel i mai. Foto: SCANPIX/AP Photo Vis mer

(Dagbladet.no): 33 år uten pokaler er en lang tørke i fotball. Særlig for et lag hvis byrival har forsynt seg grådig av sølvtøy de siste to tiårene.

Denne sesongen ser imidlertid alt så mye lysere ut i Manchesters blå halvdel etter en overgangssommer av de sjeldne.

Spillere som Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry, Joleon Lescott, Kolo Touré og Roque Santa Cruz har alle bidratt til at Manchester City har brukt rundt 1,2 milliarder kroner på forsterkninger i løpet av to hektiske sommermåneder.

Det er navn og tall som får fjorårets storsignering Robinho til å legge lista skyhøyt for de himmelblå.

- Jo mer jeg tenker på det, jo mer tror jeg at dette være vårt år, sier den brasilianske ballvirtuosen, ifølge Sporting Life.

Han har god tro på at City kommer til å tilegne seg det de mangler i løpet av sesongen - mentaliteten som kjennetegner et mesterlag.

- Klubben har satt seg høye mål denne sesongen, noe som har blitt underbygget av aktiviteten på overgangsmarkedet. Det har kommet store forsterkninger til. Det vi trenger nå er å bli sterkere mentalt. Det kan vi bli denne sesongen, og dermed ha hva som kreves for å vinne Premier League-tittelen, sier tidenes dyreste Premier League-spiller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling