Robinho vil ikke til Tyrkia

- Vil fortsette i enten Spania eller Italia, sier City-brassen.

PÅ VEI BORT: Med Mario Balotelli på plass i Roberto Mancinis Manchester City, blir det trangt om plassen for Robinho (høyre). Men brasilianeren vil ikke til Fenerbahce.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
PÅ VEI BORT: Med Mario Balotelli på plass i Roberto Mancinis Manchester City, blir det trangt om plassen for Robinho (høyre). Men brasilianeren vil ikke til Fenerbahce.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

||| Robinho har takket nei til den tyrkiske førstedivisjonsklubben Fenerbahce. Brasilianeren håper å finne seg en spansk eller italiensk arbeidsgiver.

Overgangsvinduet stenger 31. august. Robinho har vært utenfor Manchester City-laget i sesonginnledningen. Angriperen er tilbake på Eastlands etter et halvt år på utlån hjemme i Santos.

- Med all respekt for tyrkisk fotball så kommer jeg ikke til å reise dit for å spille nå, sier Robinho.

City satte britisk overgangsrekord da de hentet Robinho fra Real Madrid for 32,5 millioner pund i 2008, men 26-åringen har ikke slått i England.

- De (Fenerbahce) er de eneste som har lagt inn et offisielt bud, men jeg har bestemt meg for ikke å dra dit. Det er flere samtaler på gang, men jeg vil ikke avsløre noe. Det eneste jeg kan si er at jeg vil fortsette i Europa, enten i Italia eller Spania, sier den brasilianske angriperen.

(NTB)