- Robinson vrakes etter treningstabber

Fersking får sjansen.

(Dagbladet.no) Aston Villa-keeperen Scott Carson kommer til å vokte Englands mål i den avgjørende kvalikkampen mot Kroatia onsdag kveld. Det sier en kilde til Guardian Unlimited.

Lagkameraten til John Carew har bare én landskamp på baken - treningskampen mot Østerrike på fredag - men det er nok for manager Steve McClaren.

For nå har han fått nok av tabbene til Paul Robinson.

Har spilt alle kampene

De siste i rekken kom på treningsfeltet denne uka. Feilene på London Colney er nok et bevis på at selvtilliten til Tottenham-keeperen åpenbart ikke er på topp. Blemmene har kommet med ujevne - dog litt for små - mellomrom.

Valget er likevel en smule overraskende, siden Robinson har spilt hvert eneste minutt for England denne kvaliken. Derfor er det litt oppsiktsvekkende at McClaren nå tilsynelatende velger å satse på en - på dette nivået - urutinert keeper.

Tidligere England-keeper Nigel Martyn har tidligere gått ut og snakket varmt om Robinson, og forsvart den utskjelte keeperen. Også McClaren har støttet Robinson - gang etter gang.

- Jeg har én keeperpolitikk, og det er å være trofaste mot dem, har McClaren sagt.

- Robinson vrakes etter treningstabber

Nå kan det se ut som han har ombestemt seg, og i så fall får ikke Robinson sjansen til å revansjere blemmen fra bortekampen mot Kroatia da han slapp inn et tilbakespill.

McClaren holder kortene tett til brystet og nekter å gi noen hint om hvem som starter på Wembley. Først én time før kampstart vil han offentliggjøre elleveren.

Wenger-støtte til Robinson

Arsenal-manager Arsene Wenger sa tidligere tirsdag at Robinson bør starte mellom stengene, fordi han har den nødvendige rutinen.

- McClaren bør velge kontinuitet i mål, og hele landet må nå stå bak Paul Robinson for han har gjort sakene sine bra for England, sier Arsenal-sjefen.

Mange i engelsk presse tror imidlertid McClaren velger Scott Carson, som fikk sjansen i 1-0-seieren mot Østerrike.

- Tidligere har McClaren tidlig gått ut og sagt at Robinson er hans førstevalg. Når han nå ikke gjør det, tror jeg det er fordi han har bestemt seg for Carson, BBC Radio 5 Live-ekspert Mike Ingham.

Sjefsreporter Simon Stone i PA Sport er enig:

TRENINGSTABBER: Paul Robinson har sluppet inn billige mål på trening denne uka, og nå kan han bli vraket. Foto: AFP
TRENINGSTABBER: Paul Robinson har sluppet inn billige mål på trening denne uka, og nå kan han bli vraket. Foto: AFP Vis mer

- Han har ikke støttet Robinson som han pleier i oppkjøringen til denne kampen, så det ser ut til at Carson får sjansen.

TABBEN I ZAGREB: Paul Robinson slapp inn et tilbakespill i bortekampen mot Kroatia.
HAR ÉN LANDSKAMP: Scott Carson debuterte på landslaget for noen dager siden.